Jong-Oud dag

 

Jong en Oud dag op de gemeentewei de Molenberg in de Koninginnebuurt een groot succes!

 

Afgelopen zaterdag 9 juni heeft er een mega festijn plaatsgevonden. Dit werd georganiseerd  door enthousiaste jongere en oudere bewoners uit de Koninginnebuurt in samenwerking met de Stuw.

Er waren tal van activiteiten en demonstraties die voor iedereen leuk waren. De opkomst uit de wijk was prima, ondanks de regendruppels die af en toe vielen.

De brandweer-, pannavoetbal- en politiehondendemonstraties werden goed bezocht.

Daarnaast was de Iriszorg met non-alcoholische cocktails en informatiemateriaal duidelijk aanwezig. Het Creatief Centrum Elst heeft –samen met bewoners- de hangplek voor de jongeren op de gemeentewei de Molenberg omgetoverd tot een kleurrijk geheel.

Ook werd er geprokkeld in de Koninginnebuurt: mensen met een beperking waren zowel als toeschouwers en als medewerkers echt onderdeel van het geheel.

Door een aantal mensen werd er ’s avonds nog gezamenlijk het EK-voetbal gekeken in Triade, het gebouw van de Driestroom. Mede dankzij sponsors als de C-1000 en de Algemene Gezondheidszorg zijn deze activiteiten een bindend element geworden voor alle bewoners in de Koninginnebuurt.

Hier een fotoreportage van deze geslaagde dag.......................